Trocadero salanova



mountain

Forret til 4 pers. el. hovedret til 2 pers.

Ingredienser:
1 bk. blandede salater
1 kop ærter
1 lille håndfuld saltede peanuts
1 bundt asparges
4 skiver god feta
1-2 stk. rødløg

Dressing:
½ l fløde
1 citron
Sukker, salt og peber
1 kop optøede skovbær

Fremgangsmåde:
Skyl salaten og lad den dryppe af. Giv aspargesene et hurtigt opkog og skyl dem i koldt vand. Snit dem på skrå. Skær fetaen i tern. Halver rødløgene og snit dem i tynde strimler. Salaten vendes med ærter, asparges, rødløg og pyntes med fetatern og peanuts.

Hæld fløde i en gryde og skær citronen i skiver. Læg dem ned i fløden. Bring fløden i kog og sæt den derefter på køl. Når den syrnede fløde er kold, vendes skovbærrene i og den smages til med sukker, salt og peber.