SENSOMMERSALAT MED BULLS BLOOD
Forret til 4 pers. el. hovedret til 2 pers.
Ingredienser:
1 bk bulls blood salat
1 bk cocktail tomater
12 kammuslinger
24 mellemstore rejer
1 mango
1 avocado
Ristede pinjekerner
Dressing:
½ l. græsk yoghurt
1 pt brøndkarse
1 fed hvidløg
Saften af ½ citron
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Skyl salaten, skær mango samt avocado i tern og fordel det hele på 4 tallerkner.
Ovntørrede cocktailtomater:
Tomaterne krydres med rosmarin, havsalt og peber og bages med stilk i ovnen ved 120 grader i 2 timer.
Kan serveres både lune og afkølede med salaten.
Grill eller steg kammuslinger ca. 1 min. på hver side i lidt olie.
Pil de optøede rejer og læg dem på toppen af salaten sammen med kammuslinger og tomater.
Dressing: Saften af den halve citron, det pressede hvidløg og grofthakket brøndkarse vendes rundt i yoghurten.
Smag til med salt og peber.
Server et godt brød til salaten.