SPRØD TORTILLA MED SPINAT
Hovedret til 4 personer
Ingredienser:
1 pose spinat
4 stk. laks i portionsstykker
½ l yoghurt
2 fed hvidløg
1 bk cherrytomater
1 stort løg
2 stk. hvedetortilla
Smør
Paprika, salt og peber
Fremgangsmåde:
Skyl spinaten og lad den dryppe af.
Sauter den i lidt smør og vend cherrytomater og finthakket løg i.
Smag til med salt og peber.
Steg
laksen.
Pres hvidløgsfeddene og vend dem i yoghurten.
Smag til med salt og peber.
Smør hvedetortillaerne med et tyndt lag smør
og drys med paprika.
Skær dem i trekanter og bag ved 185 grader i ca. 10-12 min. til de er sprøde.
Anretning:
Læg en stor spsk. hvidløgsyoghurt på tallerkenen og træk den lidt ud med skeen.
Læg den sauterede spinat herpå og pluk den ristede
laks henover.
Pynt med de sprøde hvedetortillas og evt. grønt.