TRIPLE ITALIANO

Frisk salatmix med inspirerende opskriftsforslag og indkøbsliste. Opskrift er trykt på bagsiden af etiketten

quatro

Favoritsalat

Salatmix sammensat efter smag og sæson med lækkert serveringsforslag.

quatro

Quadro salat

Bakke med ca.200 gram bestående af 4 forskellige salater der smagsmæssigt supplerer hinanden.
På etiketten forefindes inspiration til opskrift.

quatro


 

mix salater

Begreberne convinience og semi convinience har forlængst gjort sit indtog på det danske fødevaremarked. Convinience betyder i alt sin enkelhed - let tilgængelighed eller noget let og behageligt. Som fødevareproducent vælger vi at kalde det færdigforarbejdet til forbrugerne.
I Danmark har der været tradition for, at produktion og færdigforarbejdning af friske grøntsager var forbeholdt cateringbranchen, men når danske forbrugere efterspørger mere convinience i dagligevaremarkedet stiller det selvsagt nogle skærpede krav til os som producent.

Men når friske grøntsager forarbejdes sker det ofte på bekostning af kvalitet og holdbarhed. Vi mener derfor at vi som producenter er bedst tjent med at semiforarbejde vore produkter. Derved bevarer vore produkter deres kvalitet, friskhed og levetid.
En anden fordel ved semiforarbejdning er helt åbenlyst, at det er dig som forbruger, der sætter det sidste præg på retten før servering.

Et godt eks. herpå er vores Triple Italiano og Triple Riviera salat. Salaten er sammensat efter smag, på etiketten forefindes opskrifts- og indkøbsforslag som giver inspiration til dig som forbruger.

Vi ønsker med andre ord at hjælpe til i dit køkken uden at tage magten fra selve chefen!